Voorjaarsstamppot met raapstelen en rucola

Zelf ben ik dol op stamppot. Met andijvie, spinazie, winterpostelein of snijboontjes. Maar als het lente wordt maak ik het graag met voorjaarsgroenten als raapstelen en rucola. Met lamsworstjes erbij!

Ingrediënten
1000 gram aardappelen, geschild en in stukken
300 gram raapstelen, gewassen
200 gram rucola, gewassen
bosje stengeluitjes
mosterd
peper en zout
boter
melk

Bereiding
Kook de aardappelen in circa 20 minuten gaar. Maak met klont boter en scheut melk een puree. Snijd de gewassen en uitgelekte raapstelen en rucola in grove stukken. Meng samen met mosterd, fijngesneden stengeluitjes, peper en zout door de puree. Warm goed door en dien op.

Wil je reageren? Leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s